är marshall bra

Är Marshall bra?

Ja, Marshall gör riktigt bra högtalare som framförallt är kända för att leverera mycket i relation till dess prislapp. Personligen så kan vi på Gamingtips varmt rekommendera Marshall som högtalarmärke då vi själva använt deras produkter dagligen under många år, något som innebär att vi även har en stor erfarenhet av hur dem låter. 

Vi har skrivit en stor guide om dem bästa Marshall-högtalarna man kan köpa just nu, så den kan vi varmt rekommendera att spana in om du går i tankarna att köpa en Marshall men inte riktigt vet vilken av alla modeller som passar bäst för dig. 

Kvalitén är riktigt god och ljudet håller även när man drar upp volymen, något som vi tycker är väldigt viktigt. Dessutom så är designen riktigt snygg och materialvalen väl genomtänkta. 

Eftersom Marshall är en tillverkare av förstärkare för rockmusik och dessutom har varit det länge så finns det en stor kompetens om ljud hos företaget, något som verkligen lyser igenom. 

När deras förstärkare först kom så blev de kända för att leverera otroligt mycket ljud för pengarna, ett rykte vi är glada att de förvaltat även i högtalarsegmentet!