om oss

Gamingtips.se är en webbplats där du kan hitta information om det mesta som rör gaming och datorer. Vårat huvudsyfte med webbplatsen är att hjälpa gamers hitta rätt produkter och få en bättre spelupplevelse. En stor del utav vår webbplats är köpguider där vi listar olika gamingprodukter och jämför dem för att du som konsument ska hitta rätt produkt för dig. Våra köpguider är opartiska och vi analyserar marknaden länge innan vi väljer ut vilka produkter vi vill ta med på våra topplistor. 

När vi utser testvinnare tittar vi inte endast på tillverkare och vad dem själva säger. Istället dyker vi oss in i produkten och tittar på vad produkten faktiskt är. Främst tittar vi på funktion, pris och kvalité då vi anser att dessa tre faktorer är bland det viktigaste för en vinnande produkt. Vi jämför sedan de bästa produkterna med varandra och listar de bästa om de produkterna vi valt ut. 

ikon

Vi som driver webbplatsen är så kallade ”gamers” själva och har länge haft ett stort intresse utav gamingprodukter och komponenter. Där av valde vi att göra denna hemsida för att göra det lättare för andra gamers att välja och hitta produkter. Om du vill läsa mer om hur vi arbetar läs då våran integritetspolicy

Kontakt@gamingtips.se

it-bloggar.se