koppla marshall tv

Kan man koppla Marshall-högtalare till TV:n?

Det går alldeles utmärkt att koppla Marshall till TV:n! Dessutom så blir ljudet riktigt trevligt både vid film och serier. Du kan koppla på tre olika sätt:

1.

Via Bluetooth. Detta fungerar oftast om du har en smart-TV, men allra bäst är Bluetooth mot en Apple-TV eftersom den kopplingen är mer stabil samt kopplar upp av sig själv. 

2. 

Via AUX-sladd. Alla större Marshall-högtalare har en AUX-ingång som du kan stoppa in i TV:n. Detta kräver att man trixar lite för att få till en bra placering och det kommer förmodligen innebära att du måste köpa till en AUX-kabel då den man får med är lite kort. 

3. 

Via ljudkontakt. Dem större modellerna har ingång för ljudsladdar och detta alternativet ger bäst ljud om man ska kolla på film, tv och serier, så vi rekommenderar detta valet om du vill få ut det bästa ljudkvalitén. Högtalaren blir dock lite svår att flytta på, så därför finns det fördelar med att köra Bluetooth eller även AUX då det är enklare att koppla in och ur än alla ljudsladar.  

Det går även att parkoppla sin Marshall mellan varandra vilket innebär att man kan få ett ännu fetare och tyngre ljud, exempelvis surround.