drönare inomhus

Drönare för barn att ha inomhus

Om man ska köra drönare inomhus krävs det att man har en liten modell som kan ta sig fram genom dörrar, upp för trappor och ut genom fönster. 

Det är även viktigt att styrkan inte är för stark eftersom risken för att råka välta eller ha sönder något ökar. Att man har en kamera att kolla genom gör det även lättare att ta sig fram. Det är även kul att kunna flyga runt när man själv ligger i soffan utan att behöva följa efter drönaren hela tiden. 

Man kan leka en massa roliga lekar om man flyger inomhus. Den som flyger kan exempelvis leta efter några som gömmer sig och dem som gömmer sig kan du försöka skjuta ner drönaren med en nerf eller liknande. 

Bara fantasin sätter gränser och att flyga inomhus är inte enbart roligt utan även ett bra sätt att lära sig. Modellerna som fungerar inomhus är även mycket billigare än dem som är byggda för utomhusbruk eftersom konstruktionen inte behöver vara lika dålig och att räckvidden kan vara kortare mm. 

Att flyga inomhus skiljer sig ganska mycket från att flyga drönare utomhus. Inne så är kraven betydligt mindre både på den som flyger och på själva maskinen. Med detta sagt så kan vi verkligen rekommendera en liten drönare för inomhusbruk som första-modell till någon som är lite yngre.