vad kostar drönare barn

Vad kostar en drönare för barn?

Precis som med de flesta produkter så kan man välja mellan en rad olika prisklasser. En drönare för barn kan kosta allt från 200 kr till 4500 kr beroende på vad man vill ha för kvalitéer. 

Det första som påverkar priset är byggnadskvalitén. Enklare konstruktioner i hårdplast och som har svaga motorer och klena batterier blir mycket billigare att tillverka kontra dem som är byggda i metall, har rejält med kräm i motorn samt har ett batteri som håller för långa flygningar. 

Satsar du på en dyrare modell till ditt barn kan du vara övertygad om att den kommer innebära mer flygglädje eftersom den kommer vara mer välbyggd, ha en motor som tillåter mer precis flygning samt ha en längre räckvidd så att man kan flyga både högre upp och länger bort. 

Dem lite billigare modellerna är dock inte fy skam, speciellt inte för nybörjare. Man kan nämligen lära sig mycket av att flyga en lättare maskin och om man lär sig behärska en sådan kommer man garanterat kunna manövrera en nyare modell senare. 

Du bör tänka på att lite dyrare modeller även kommer med en massa funktioner som underlättar flygningen, exempelvis att lyfta och landa automatiskt. Dessutom har lite finare modeller inbyggda säkerhetssystem som får drönaren att stanna till om man är nära på att flyga in i något och så vidare. 

Så vad ska man då köpa? Jo, vi kan rekommendera att kolla in vårt test med bästa drönare för att få reda på vilka modeller som finns att klicka hem i respektive priskategori.