robux

Hur man får Robux i Roblox

Robux är spelets Roblox valuta som kan användas för att köpa saker i spelet, förändra sin avatar och köpa vissa gamepasses. Du kan få Robux genom att köpa det för riktiga pengar, skaffa Roblox premium, sälja tröjor och byxor eller genom att göra ett spel i Roblox. 

Det enklaste och minst tidskrävande sättet att få Robux är genom att köpa det för riktiga pengar. Det går att antingen köpa presentkort eller köpa Robux direkt från Robloxs hemsida. Du kan antingen köpa Robux direkt, prenumerera för att få ett visst antal Robux i månaden eller köpa premium. 

Innehållsförteckning:

Hur mycket kostar Robux?

Idag kostar 400 Robux ungefär 56,37 svenska kronor med den svenska valutans kurs. Vill du komma undan lite billigare kan du köpa Roblox premium och på så sätt få 450 Robux i månaden för samma pris. Med Roblox premium får du även exklusiva föremål och mycket rabatt på andra köp. Roblox premium är enligt oss det mest prisvärda paketet för dig som spelar ofta och vet att du kommer köpa mer Robux i framtiden. Tänk dock på att Roblox premium är en tjänst som man betalar månadsvis för. Vill du köpa ett Roblox presentkort kan du göra det på Gameshop.

Vet du att du kommer köpa ännu mer Robux finns det paket som är lite dyrare och ger mer Robux i månaden. Nästa steg är paketet som ger dig 1000 Robux i månaden och det paketet kostar ungefär 113 kronor i månaden. Räcker inte detta finns det ett till premium paket som kostar ungefär 225 kronor i månaden och det paketet ger dig 2200 Robux i månaden. Tänk på att Robux inte är en riktig valuta och går inte att växla mot svenska kronor. Alltså går det inte att växla tillbaka på något sätt om du skulle ångra ditt köp. 

Hur man får gratis robux

Att få gratis Robux kan vara en rätt så tidskrävande process och garanterar inget resultat. Det finns legitima vägar att ta men du bör akta dig för scams där det utlovas gratis Robux utanför spelet. Det enda sättet att tjäna gratis Robux är i självaste Roblox spelet där du kan skapa spel och kläder och på så sätt få en viss procent Robux när en användare köper dina produkter. 

Bygga spel i Roblox

Att bygga sina egna spel i Roblox som andra användare spelar på är en metod för att få gratis Robux i Roblox. Det gäller att skapa ett spel som användarna gillar och du tjänar då Robux på andra spelare. Men att skapa ett eget spel i Roblox som blir populärt kan vara väldigt svårt och tidskrävande. Blir du väldigt duktig på detta kan du faktiskt växla Robuxs till riktiga pengar via Robloxs developer program. Att bli en duktig spel skapare i Roblox kräver lite kunskaper i programmering och mycket tid över. Men det går absolut att lära sig skapa grymt roliga spel på ett par månader. 

Designa egna kläder för andra spelare

Ett annat sätt att få gratis Robux är genom att skapa kläder som andra Roblox användare köper. När någon köper dina kläder i spelet får du en liten del av kakan i form av Robux. Detta är mycket enklare än att skapa ett spel i Roblox men är nödvändigtvis inte lika lönsamt. Detta är en vanlig metod många andra spelare använder så vad beredd på konkurrens. Vårt tips är att skapa unika kläder som ingen sett förut för att lättare locka nya spelare att köpa dina kläder. Det viktigaste är att hamna högt upp i katalogen där man kan köpa olika Roblox kläder. 

Behöver man Robux?

För att spela Roblox och ha kul i spelet behövs ingen Robux. Det går att göra väldigt mycket kul i spelet helt gratis vilket de flesta gör väldigt länge innan de bestämmer sig för att köpa något. Har man spelat Roblox väldigt länge kan det vara kul att köpa lite tillbehör som gör så att man kan få en lite mer personlig karaktär. Man kan även nå spel som inte kan nås utan Robux vilket kan vara till stor nytta efter att man spelat Roblox gratis ett tag. Men Robux kan man även ändra sitt användarnamn vilket många vill göra om man skapade sitt konto för länge sedan. 

Hur Roblox fugnerar

Spelet Roblox har funnits sedan 2006 och är en spelplattform där spelarna skapar spelen istället för Robloxs egna utvecklare. Det är alltså spelarna som är utvecklarna och detta gör att i Roblox finns det otroligt många olika typer av spel. Spelet har ingen åldersgräns och kostar inget att ladda ner. Roblox har flera miljoner spelare varje månad och det är ett väldigt populärt spel, speciellt bland yngre. 

Är Roblox bra för barn?

Om Roblox är bra för ditt barn eller inte beror på ditt barns ålder och mognadsnivå. Har du ett yngre barn hemma kan du kolla vilka spel ditt barn spelar och göra bedömningen själv. De flesta spel på Roblox är väldigt barnvänliga men det finns samtidigt spel där man använder vapen och skjuter. Däremot är inte våldet på något sätt grafiskt så spelet kan inte jämföras med krigsspel som har åldersgräns. Det finns även möjlighet för spelarna att kommunicera med varandra vilket kan vara bra att veta som förälder. 

Extern hårddisk
Köpguider

Bästa externa hårddisken 2023

En extern hårddisk är viktigt för att lagra dina filer och tillhörigheter på en säker plats. Vi har jämfört och recenserat dom bästa externa hårddiskarna

Läs mer»
Nintendo switch guide
Tips & guider

Vilket nintendo switch ska man köpa?

Nintendo Switch har blivit en väldigt populär spelkonsol och därför har Nintendo släppt flera varianter av konsolen. Vi tycker att den ursprungliga versionen av Switch

Läs mer»