Mellandagsrea gaming

Mellandagsrea gaming 2023

Mellandagsrean börjar oftast 26 december och då är det ett perfekt tillfälle att handla lite ny gaming utrustning. Under mellandagsrean har mycket butiker bra rabatter på gamingdatorer, kringutrustning och andra tillbehör. Att planera in sina inköp inför mellandagsrean kan göra så att man gör bättre köp och bättre ekonomiska val. 

Ska du köpa gaming relaterade produkter på mellandagsrean rekommenderar vi Webhallen, Komplett och Kjell & Company eftersom alla tre butiker har ett välsorterat gaming utbud. Givetvis finns även fler butiker med bra mellandagsrea gaming erbjudanden så jämför produkter från så många butiker du kan för att hitta det bästa priset. 

Mellandagsrean är väldigt bra för gaming eftersom många tillverkare släpper nya produkter inför nästa år och säljer slut på förra årets gaming produkter. Förra årets produkter är det inget fel på och det går att tjäna mycket pengar på att köpa utgående varor. 

Butiker med gaming mellandagsrea

Webhallen har ofta bra erbjudanden för gamingdatorer, spel och kringutrustning under mellandagsrean.

Komplett är butiken under mellandagsrean där du hittar bra gamingdatorer.

Kjell & Company har ett brett utbud av gaming utrustning men även mycket annat på mellandagsrean.

Sharkgaming har ofta bra erbjudanden på gamingpaket där det ingår tangentbord, mus m.m.

Brett sortiment av gamingprodukter med mycket fokus på gamingutrustning som mus och tangentbord.

Bra rea på komponenter och prylar som kan användas för att bygga sin egna gamingdator.

Gamingdator mellandagsrea

Under mellandagsrean kan det vara ett bra tillfälle att köpa en ny gamingdator. Flera butiker har bra erbjudanden på kraftfulla gamingdatorer som klarar av alla dom nyaste spelen på höga inställningar. När man ska köpa en ny gamingdator är det bra att ha koll på vilka komponenter som är bra och på så sätt göra ett mer ekonomiskt köp. 

Vi rekommenderar dig att jämföra komponenterna i datorerna du är intresserad av och på så sätt göra en bättre deal. Vissa datorer är bättre än andra trots dom har en bättre prislapp. Det gäller att göra sin research ordentligt och veta vad man köper för att inte betala onödigt mycket pengar för komponenter som är värt mindre. 

Du bör också veta vilka spel du tänkt att spela så att du köper en gamingdator som klarar av spelen. Att bli besviken och inte kunna spela spelen man tänkt brukar oftast resultera i returer och kostsamma uppgraderingar. Vi rekommenderar dig att googla på komponenterna och spelets titlar för att se vad andra säger om kompatibiliteten. Vi rekommenderar även youtube videos där kreatörer spelar med spelet du tänkt spela med komponenterna du tänkt köpa. 

Tips på gamingdator under mellandagsrean

Gamingdator mellandagsrea

Komplett i90

En snabb dator perfekt för Fortnite, Roblox och Minecraft.

gamingdator mellandagsrea

Komplett a150

En snabb dator perfekt för Battlefield, Forza och Far Cry

webhallen config

Webhallen Config 3060Ti

Gamingdator med en stark I5-12600KF processor.

Gaming pc

Lenovo Legion 5

En stark I7 tillsammans med ett 3070 grafikkort.

Gamingdator

Acer Predator Orion PO7-640

En väldigt kraftfull gamingdator med en I7 processor

gamingdator mellandagsrean

Komplett a240

En snabb dator med ett RTX 3080Ti grafikkort.

Gamingskärm mellandagsrea

Att köpa en gamingskärm under mellandagsrean är smart eftersom dom ofta är bra nedsatta. När du ska köpa en nya gamingskärm är det viktigt att du vet vad du köper. När du letar efter en ny gamingskärm kan det vara bra att veta vilka spel du tänkt att spela för att hitta en så bra skärm som möjligt för ändamålet.

Ska du spela exempelvis CS:GO eller andra spel där reaktionstiden spelar stor roll bör du köpa en gamingskärm med hög uppdateringsfrekvens och låg responstid. Vi rekommenderar att du köper en 144 Hz skärm eller en 240 Hz om budgeten tillåter dig. Med en skärm med högre uppdateringsfrekvens får du övertaget och kan snabbare se motståndarna. En låg responstid ger dig övertaget eftersom man vill kunna identifiera fiender i spelet så fort som möjligt. 

Ska du spela titlar där grafiken är viktig bör du leta efter en skärm med hög upplösning. De flesta gamingskärmar på marknaden har 1920 x 1080 på marknaden vilket är bra men det går att få högre upplösning för ett bra pris. En 1440p skärm eller 4K skärm passar bättre än Full hd skärmarna eftersom dom levererar mer skärpa och bättre bild i spelet. Du bör även kolla så att skärmens panel är bra på att handskas med färger för att få en så bra färgåtergivning som möjligt. 

Ska du spela Racingspel är en ultrawide gamingskärm att föredra. Dessa skärmar är otroligt breda och ofta uppemot 34 ”. Ultra wide skärmarna hjälper dig i spelet genom att ge dig en tydligare och större bild över vad som händer. En ultrawide skärm ökar även spelupplevelsen eftersom man lever sig in mer i spelet. 

Gamingskärmar vi rekommenderar under mellandagsrean

Gamingskärm mellandagsrea

AOC 27" Curved

En Curved skärm med bra egenskaper för gaming på hög nivå.

Gamingskärm

Asus 24"

Prisvärd gamingskärm för alla typer av spel.

Gamingskärm 4K

Samsung Odyssey

Gamingdator med en stark I5-12600KF processor.

Gamingskärm ultrawide

Lenovo Legion 5

En Ultrawide gamingskärm perfekt för racingspel.

gamingskärm 390

Acer Nitro 390 Hz

En gamingskärm för dig som vill ha hög uppdateringsfrekvens.

gamingskärm

ASUS 25"

En skärm med hela 280 Hz perfekt för FPS spelen.

Gamingstol mellandagsrea

Att köpa en ny gamingstol under mellandagsrean kan vara ett bra köp eftersom dom ofta är nedsatta för lagertömning. Gamingstolar kommer verkligen och går vilket gör att man kan göra en bra deal på stolar som går ur tillverkarnas sortiment. När du ska köpa en ny gamingstol är det viktigt att köpa en stol som är bekväm att sitta i och som har bra kvalité. 

Om en gamingstol är bekväm eller inte är en svår fråga att svara på eftersom det är ett så individuellt val. Vi rekommenderar att läsa många kundrecensioner för att bilda sin egen uppfattning om stolen och på så sätt köpa en bekvämare stol. Det är även viktigt att kolla så att gamingstolen tål sin vikt och att den passar sin längd. Är du riktigt långt kan det vara smart att köpa en gamingstol med en längre rygg så att du sitter bekvämt.

En gamingstol ska även ha ett tyg eller läder som är hållbart så att det inte går sönder efter ett par månaders användning. De flesta dyrare gamingstolar på marknaden har ett bra vävt tyg eller någon form av konstläder för att det håller riktigt bra och brukar vara billigt i inköp för tillverkarna. 

Gamingstolar vi rekommenderar under mellandagsrean

gamingstol mellandagsrea

Svive Gemini

En bekväm stol som är justerbar och håller för 150 kg.

Bekväm gamingstol

Svive Izar Tier 3

Mycket stol för pengarna med bekväm och snygg design.

Gamingstol

Razer Iskur

En bekväm och prisvärd gamingstol från Razer.

Gamingstol Arozzi

Arozzi Verona V2

En snygg gamngstol med en design som är väldigt bekväm.

Gamingstol svive

Svive Lynx Tier 3

En bekväm gamingstol från Svive med kuddar för ryggen.

Gamingstol acer

Acer Predator Gamingstol

En schysst och bekväm gamingstol från Acer.

Köpa gamingheadset under mellandagsrean

Mellandagsrean är ett bra tillfälle för att köpa ett nytt gaming headset. Har du koll på samma modell från flera butiker kan du enkelt jämföra priser och göra ett bra kap. Om inte de headsetet du vill ha är på en bra rea kan du alltid hitta ett liknande. Många headsets är ganska lika men skiljer sig en del i hur de sitter på huvudet. Oftast brukar dyrare headset använda samma bluetooth teknik och ha snarlikt ljud. 

När det kommer till inköp av gamingheadset är ljudet den största faktorn, det ska vara klart och med kvalité. Men ljudet är långt från allt. Det ska även vara bekvämt så att du kan spela med det i flera timmer. Sedan ska även mikrofonen vara bra så att du kan kommunicera med andra i spelet. 

Ska du köpa ett trådlöst gamingheadset under mellandagsrean bör du köpa ett headset som inte har någon fördröjning i anslutningen. Headsetet bör även ha en bra batteritid så att du kan lägga fler timmar i spelet och färre timmar på att behöva ladda headsetet hela tiden.

Gamingheadset vi rekommenderar

Gamingheadset mellandagsrea

Logitech G Pro X

Ett bekvämt Trådlöst med Lightspeed-teknik.

Gamingheadset

Kingston HyperX Cloud II

Ett väldigt populärt gamingheadset som är bekvämt.

Gamingheadset logitech

Logitech G733

Ett trådlöst gamingheadset med bra batteritid.

Gamingheadset hyper

HyperX Cloud Alpha Wireless

Trådlöst och bekvämt gamingheadset från HyperX

Gamingheadset mellandagsrea

Steelseries Arctis Pro Headset

Snyggt och bekvämt gamingheadset från Steelseries.

Gamingheadset

SteelSeries Arctis Prime

Ett prisvärt gamingheadset med bra ljudkvalité

Vi hoppas att du har hittat någon produkt till ett riktigt bra pris under mellandagsrean. Om du missade rean finns det en del reor på våren som du inte får missa. Exempelvis har Komplett Spring weekend från 25 april till och med söndagen 1 maj. Under denna rea går det att göra många fynd och förmodligen kan du hitta samma produkt till ett snarlikt eller bättre pris än mellandagsrean. 

Missar du Spring weekend finns även det nästan alltid vissa utvalda produkter på rea som kommer gå ur sortimentet. Det går att lista produkter på de flesta butiker så att alla produkter som visas är på rea. Att göra en bra deal på gamingprodukter är viktigt eftersom det är dyr utrustning man köper. 

Gamingtangentbord

Under mellandagsrean kan du göra bra kap på gamingtangentbord. Under denna rea brukar tangentbord vara nedsatta mellan 20-30 %. Ett gamingtangentbord är bättre för gaming jämfört med ett vanligt tangentbord. De har ofta mekaniska switchar som är snabbare än vanliga tangenter. Oftast är de också bekvämare att spela med. 

Black friday gaming
Tips & guider

Black friday gaming rea 2023

Fredagen den 25 november infaller Black friday gaming rean vilket innebär att mycket datorer och spelutrustning säljs för nedsatta priser. Att tajma sina gaming inköp

Läs mer»
present till gamer
Tips & guider

Tips på present till gamer

Har du en närstående gamer som fyller år eller en bra bekant som gillar datorspel är en present kopplat till gaming mycket uppskattat. När det

Läs mer»