Svive Gemini recension

Svive Gemini Gamingstol recension

Vad som stod ut direkt med just denna gamingstol är det vävda tyget som ger komfort och kvalité men även hur anpassningsbar stolen är. Armstöden är så kallade 4D armstöd vilket gör att du kan flytta armstöden både uppåt och neråt samt i sidled. Detta gillar vi eftersom fler kommer att hitta en ställning som passar dem perfekt. 

Komfort

Något som är just typiskt för en gamingstol och något som vi anser den bästa gamingstolen ska ha är nack och ryggkuddar. Dessa kuddar i Svive Gemini är gjorda utav minnesskum vilket ger mer komfort och extra stöd åt rygg och nacke. Ryggstödet hjälper även en hel del att hålla en bättre hållning vilket är bättre för kroppen på sikt. Givetvis går det att ta bort kuddarna och sitta helt utan kuddar. 

Gamingstolen passar även kosta personer lika bra som den passar långa. Tygmaterialet är både mjukt och skönt samt andas för att göra gaming upplevelsen mer behaglig. 

Funktionalitet

Armstöden är så kallade 4D armstöd vilket gör att du kan flytta armstöden både uppåt och neråt samt i sidled. Detta gillar vi eftersom fler kommer att hitta en ställning som passar dem perfekt. Givetvis har denna gamingstol likt andra stolar en gas hiss som gör att du kan anpassa höjden exakt hur du vill. Ryggstödet är även anpassningsbart vilket gör att du kan ändra position och ge kroppen lite variation vilket är bättre för ergonomin. Ryggstödet kan lutas hela 180 grader vilken betyder att du kan in princip sova i denna stolen, inget som vi rekommenderar dock. sätet kan även lutas  30 grader vilket är viktigt för att ha en bra hållning och anpassa stolen efter just din kropp. 

Kvalité

Tittar vi närmre på kvalitén ser vi att gamingstolen har en konstruktion utav en stålram som tål upptill 150 kg. Gamingstolar med fodring och en ram utav denna typ klarar enkelt upp till flera år av gaming vilket den bästa gamingstolen ska klara av. 

Omdömen

Efter att gått igenom vad flera kunder sagt om denna stolen kan vi konstatera att de flesta är positiva och nöjda med sitt köp.